Home » Крими » Разследват фрапиращи схеми за купуване на гласове в Пловдив

Разследват фрапиращи схеми за купуване на гласове в Пловдив

Сподели новината

Няколко сигнала за купуване на гласове разследва пловдивската полиция, съобщи „Фокус“. За разлика от друг път, този път платеният вот е концентриран изцяло над избора на общински съветници.

Някои от случаите, над които работи полицията, са наистина фрапиращи. Пари за глас за Общинския съвет са предлагани сред родителите на детски рожден ден. При друг случай синът на кандидат за общински съветник лично е предлагал финансова облага, за да се гласува за определена листа.

В опит да не бъдат хванати преди вота, „купувачите“ заявяват, че в събота, в деня преди вота, ще кажат номера на коалицията, която „напазареният“ трябва да „хвърли“.

Поставете оценка:




4

Оценка 4 от 4 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар