Home » България » Борисов: ПП да са по-внимателни в изказа, иначе отново ще има избори

Борисов: ПП да са по-внимателни в изказа, иначе отново ще има избори

Сподели новината

ПП-ДБ да бъдат по-внимателни в изказа си, иначе отново ще има избори, каза в Шумен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Повод за изказването му са коментарите на ПП-ДБ след неуспешния вот на недоверие. На брифинг в парламента Кирил Петков заяви, че „62 от 66-е реформи, които си бяхме заложили за тази пленарна сесия, се случиха“.

„Ако не сме ГЕРБ и ДПС, как ще застанат да кажат – ние сме успешни. Как ще си препишеш 62 промени благодарение на 30 депутати, ако не са ГЕРБ и ДПС. Тази самоувереност повече ме забавлява, защото законодателна програма направихме заедно двете партии. ДПС я подкрепиха, както и конституционните промени. След това с Кирил Петков се разбрахме за тайминга или времето и логично е да се каже: ние заедно направихме тези промени, а ония двамата искат на наш гръб да се правят на интересни, просто е нагло, просто не е вярно и ако не се коригирате предстои нов вот“, категоричен бе Борисов.

Поставете оценка:




1.5

Оценка 1.5 от 11 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.