Home » България » Пуснаха Борисов от ареста, посрещнаха го симпатизанти на ГЕРБ

Пуснаха Борисов от ареста, посрещнаха го симпатизанти на ГЕРБ

Сподели новината

С викове „Бойко, Бойко“ симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха лидера си Бойко Борисов, който беше освободен от ареста.

Още по темата

18 мар 2022 18:27

55

18 мар 2022 18:07

167

Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и бившата шефка на пресцентъра на МС Севделина Арнаудова бяха задържани снощи и прекараха нощта в ареста.

Благодаря ви много, каза лидерът на ГЕРБ, който беше обграден от привърженици и депутати на партията. Борисов се здрависа с някои от тях.

Притеснявам се, че следващият път ще ме убият, заяви още той и разказа за ареста.

Върнаха ни в комунизма, вечеряме с децата, влизат. След като разтършуваха всичко, децата, къде спят, кошчетата, установиха, че няма нищо и аз мислех, че си тръгват и те с цялото неудобство викат – трябва да ви задържим, разказа Борисов минути след излизането си от ареста.

В понеделник ще депозираме жалба за извършено длъжностно престъпление от министър-председателя Кирил Петков, заяви по-рано адвокат Менко Менков на връщане от прокуратурата.

Менков коментира още, че е абсолютен произвол образуването на досъдебното производство.

Адвокатът обяви, че ще пусне жалба в прокуратурата. 

„Никакви материали по делото не са ми предоставени, никой не ме държи в течение“, посочи той пред журналисти по-рано пред деня, след като излезе от сградата на ГДНП, където беше от 11:00 часа днес.

„Никакви разпити не е имало. Нищо не се прави с тях. Стоят на наровете“, коментира той. „Държат ги. Никой нищо не казва“, каза още Менков.

По-късно, на излизане от  Софийската градска прокуратура, Менков каза пред медиите: „Нарушен е чл. 6 от Конвенцията за защита на правата на човека, с тях не се работи и не се извършват никакви действия“. 

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар