Home » Новини » Сезонът на Овена – какво да очаква всяка зодия?

Сезонът на Овена – какво да очаква всяка зодия?

Сподели новината

Сезонът на Овена - какво да очаква всяка зодия?

Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

 Сезонът на Овните започна на 21-и март и ще продължи до 20-и април. С него дойде и новата астрологична година, както и пролетта. Това значи, че е време за ново начало и трябва да се заловим за работа. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат много късмет през периода. Ето и какво очаква всяка зодия, според американския „Cosmopolitan“.

Овен

Това е техният сезон и светът е в краката им. Още по-хубавото – разбират се с всички, сякаш всички са на тяхната вълна и оценяват екстровертната природа на Овните. Могат да имат всичко, което поискат през този сезон. Те са звездите на шоуто и ще имат много късмет.

Телец

Струва им се, че всичко при тях се случва зад кулисите в момента. Лесно им е да се чувстват невидими. Но нека приемат периода, като шанс да отделят малко време за себе си и да са сами, за да си починат и да размишляват. Така ще могат и да работят върху това, което искат, без някой да ги прекъсва. Следващият сезон е техният и ще са готови за прекрасен период.

Близнаци

Като едни от най-социалните знаци, ще са доволни да разберат, че сезонът на Овните ще е най-хубавият им период през годината за срещи с приятелите и близките, както и създаване на нови приятелства. Ще се чувстват много харизматични и популярни. Дори ще са малко пренатоварени, тъй като постоянно ще имат уговорки и ще са заети със социалния си живот. Да не се притесняват, периодът ще е забавен.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.