Home » Спорт » Сектор „Г“ скочи на левскарите: Лицемерие! Подкрепата към Михайлов им гарантира на лиценза!

Сектор „Г“ скочи на левскарите: Лицемерие! Подкрепата към Михайлов им гарантира на лиценза!

Сподели новината

Феновете на ЦСКА от Сектор „Г“ излязоха с позиция след протеста пред БФС снощи. „Червените“ атакуваха колегите си от Левски заради липсата на подкрепа. „Армейците“ обвиняват „сините“ в лицемерие и приятелство с властта в БФС и ги призоваха да не говорят повече за достойнство, чест и морал.

Ето декларацията:

„Вчера се проведе протест пред сградата на БФС и против престъпното управление на Борислав Михайлов.

Начетохме се на куп тъповати коментари от страна на ЕДИНСТВЕНАТА агитка в България, която е открито ЗА това управление – колко сме били, какво сме правили, защо и т.н. Разбираме, че 40-годишното приятелство и гарантирането на лиценза са най-важните неща в „синия балон“, но все пак следващият път, когато въпросните дилетанти говорят за достойнство, чест, морал и куп други неща, които съществуват само в интернет демагогията, която бълват на конвейер, нека първо се огледат в огледалото. А то крещи – лицемерие!

Относно това колко бяхме снощи може сами да прецените от снимките по-долу. Дали сме доволни? Не, разбира се, но по-важното е, че пробуждането започна. Следващият път ще сме повече, а повярвайте ни, едва сега започваме. Предстои ни дълга и тежка борба, но единствената алтернатива е победата. Както винаги е било. И ще продължава да бъде!

ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА!

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.