Изрод! Циганин убиец, на 17 години, е маскираният бияч на баба Дона

Андон Митев от Дълго поле, който бе заловен и арестуван за обира на баба Дона Чернева от Ръжево Конаре, е убил преди години дядо Ставри от Дълго поле. Тогава Митев е бил 17-годишен, през 2007 година на 6 февруари ромът нахлул в дома на 85-годишният старец като разбил вратата и влязъл в двора на къщата на жертвата си.

Пенсионерът усетил, че някой прави опит да го обира и излязъл навън. Андон носел дървен кол, пребил стареца и го умъртвил. За това зверство непълнолетният тогава Андон получил 9 години затвор. Когато излязъл, се оженил, сега се занимавал с животновъдство.

Другият задържан за грабежа на баба Дона е съселянина й Георги Лазаров, безработен калайджия, който се занимавал с кокошкарски обири по къщите. Двамата са арестувани за 24 часа. Както БЛИЦ съобщи, старицата, която е на 93 години, бе душена и пребита в дома си за 60-70 лева.

Главният секретар отказа да коментира случая с Кирил Тодоров в Студентски град, тъй като все още не са изяснени обстоятелствата. Нека не прибързваме, за да не стане като в случая с Тодор от Враца, посочи още Костов.

Вашият коментар