Home » Спорт » Българин опази играчите на Манчестър Юнайтед от нахлуващ фен от трибуните

Българин опази играчите на Манчестър Юнайтед от нахлуващ фен от трибуните

Сподели новината

Нахлуващите фенове по футболните стадиони без съмнение са една от най-дразнещите части от любимия ни спорт. Стюардите обаче са хората, които трябва да се грижат тези изяви да са възможно най-малко. Един българин дори се изяви подобаващо по време на последния шампионатен мач на „Олд Трафорд“ за Манчестър Юнайтед срещу Брентфорд, научихме от страницата „От Засада“.

Серкан Бедрян е част от стюардите на стадиона, когато екзалтиран запалянко решава да се хвърли към играчите на „червените дяволи“, но без да прецени, че насреща му е здравият българин.

Адмирации за Серкан и всички останали в неговата роля, които наистина си вършат работата в подобни драматични ситуации.

Поставете оценка:

5

Оценка 5 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.