Home » Свят » В „Азовстал“ откриха миниран микробус със 152 тела

В „Азовстал“ откриха миниран микробус със 152 тела

Сподели новината

При проверка на подземните конструкции на металургичния комбинат "Азовстал" в Мариупол, където бяха държани в плен предалите се бойци от украинската формация "Азов", руските военни откриха изотермичен микробус с неработеща охладителна система, в който намерили 152 тела на загинали украински военни. Това съобщи пред журналисти официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, цитиран от Лента.ру..

По думите му там се намирали минирани тела, пише Лента.ру.

При проверката на микробуса руски сапьори откриха четири мини, поставени под телата на загиналите украински военнослужещи. Комбинираната маса от експлозиви в тях е била напълно достатъчна, за да унищожи всички останки от телата в микробуса, поясни Генерал-майор Игор Конашенков, официален представител на руското министерство на отбраната.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.