Деси Слава издържа семейството на Благой! Глези ги с почивки

 

Деси Слава е поела на плещите си издръжката на родата на гаджето си Благой. Хитовата изпълнителка удряла финансови инжекции на родителите на любимия си, които в последно време изживявали несгоди със скърпването на семейния бюджет, твърди в. „Таблоид“.

Майката и таткото на Найденов приели певицата изключително радушно, въпреки нейното притеснение и възраст. Според източници обаче семейството се възползвало от близостта на сина им с певицата най-вече заради финансовите облаги, които може да получи той от нея.

Баща му Борис дори смело насърчавал Деси да се грижи добре за Благой, за да постига по-големи спортни успехи. Изпълнителката вече няколко пъти е посещавала дома му, като винаги е пълнела хладилника на семейството до горе.

Миналият уикенд пък събрала семейството и ги завела в Правец, където взе със себе си и 17-годишния си син Майки. Запознати разказват, че Деси не лишавала от нищо Благо. Купувала му модерни дрехи, качествена храна и добавки, и непрекъснато го изненадвала с нов телефон или лаптоп.

Вашият коментар