Home » България » Опасна неделя очаква българите

Опасна неделя очаква българите

Сподели новината

Утре – 24 юли, районите с температури, доближаващи 40 градуса ще са повече от днес – предупреждение от втора степен е обявено за 19 области. На места в западните и централните райони на Дунавската равнина е възможно температурите да са и по-високи, но по-късно през деня със слаб, в Дунавската равнина умерен северозападен вятър слабо ще се понижат. След обяд ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места в Западна България ще превали, съобщава БНТ.

Лека прохлада ще носи вятърът по морския бряг. Денят там ще е слънчев с температури около 28° – 30°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините утре ще има и купести облаци и в масивите от Западна България ще превали. Ще духа умерен вятър от север-северозапад.

В понеделник температурите ще се понижат. Времето ще бъде предимно слънчево, следобед, в източните и планинските райони – с превалявания. В сряда и четвъртък ще превали и прегърми над Югозападна България.

Поставете оценка:

4.2

Оценка 4.2 от 14 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.