Home » Без категория » Когато се изживяваш като коронована особа, а короната ти се окаже от тръни.

Когато се изживяваш като коронована особа, а короната ти се окаже от тръни.

Сподели новината

Как стигнахме до там, че един охранител- мутра вече повече от едно десетилетие е начело на държавата? А той наистина се взе на сериозно до толкова, че игнорира изцяло институциите на държавата като парламент, и останалите подчини, като медии, прокуратура или декани на университети и доскоро уважавани личности.


Как така стана, че от джипката или от зайчарника в Банкя той казва своята теза, а медиите ни я транслират услужливо като най важна новина, без оглед на това, че е откровена лъжа.
Реагира Борисов на факта, че в парламента е внесен проекто закон за закриване на спец прокуратурата и съдилища и нещеш ли
вечно мълчащите и невиждащи злоупотребите с власт прокурори “ съвсем спонтанно“ излязоха на мълчалив протест.

Обеща ни Борисов, че ако не се съобразяваме с него ще пусне чакалите си – и ги пусна демонстративно в Банкя да го охраняват с „голи гърди“ просто да си мислим….

На абразурата застана и проф Близнашки който съвсем академично повтори тезата на Борисов, за пълзящ преврат. В качеството си на конституционен специалист заяви, че Конституционният съд ще отмени новоприетите изменения в изборният кодекс. Е може и да се случи, все пак да не забравяме, че и там „братиньо“ ще помага, а и не е за пренебрегване, че някой конституционни съдии са в зависимост( досиетата от Люксенбург)

Макар в оставка Борисов дърпа конците на много марионетки в държавата, типично по мутренски ги е подчинил и те с готовност играят по свирката му.
Именно за това той се изживява като Христос, а ще му разрешим ли да възкръсне начело на държавата пак?
Лятото ще покаже!!!

Автор: Красимира Кирилова

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената