in

Красива руска стюардеса,подпали социалните мрежи (СНИМКИ)

Да стане стюардеса е мечтата на всяко второ момиченце. Те са красиви, стройни, знаят езици и обикалят целия свят – кой би отказал подобни облаги? Една стюардеса обаче стана истинска звезда в социалните мрежи. Става дума за красивата Снежана Межевска от руската авиокомпания UTair, която сподели снимка в униформа и изненада чуждестранните мрежи с външния си вид . Снежана публикува кадъра на профила си в Instagram.
На снимката се вижда стюардесата, стояща на пътеката пред самолет в класическа военноморска униформа, състояща се от яке, пола, бяла риза и вратовръзка. В същото време косата й е прибрана на кок.„Очаквам с нетърпение следващата ни среща“, написа тя под публикацията, визирайки следващия полет.
Чуждестранните абонати на служителката на авиокомпанията започнаха да хвалят появата й в коментарите. „Невероятна си“, „Каква красавица“, „Разкошна фотография“, „Луд съм по теб“, „Бих искал да летя с теб всеки ден“, „Твоите красиви очи отразяват прекрасната ти душа“, написаха те под снимката.
През март същата стюардеса се снима в огледало и отново изненада феновете с външния си вид.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

received 348783179878700

Страстните целувки на 8-г. моделка с 13-г. момче шокираха мрежата, а майка ѝ… ВИДЕО

FB IMG 1616812727167

Напускам Фейсбук и оставям на народа ми ето това, тези мои въпроси за осмисляне, за да знае каква е огромната политическа престъпност на българските политици и държавници, продали държавата и народа ни на Западните интереси