Home » Без категория » Прави ли се срамежлив опит за коалиционно управление?

Прави ли се срамежлив опит за коалиционно управление?

Политическият анализатор професор Румяна Коларова заяви днес, че в кабинета има хора, които са с различна политическа идентичност. Част от тях са със забележителна политическа кариера.

Според друг анализатор две са нещата, които правят най-сериозно впечатление по отношение на служебното правителство. Тези две неща са почтеност, а също така и експертност. Тези думи са пък на политическия анализатор доцент Росен Карадимов.

Той обобщи, че според него този кабинет представлява един доста срамежлив опит за първоначално подканяне към коалиция. Смята, че целта му е да провери могат ли да работят заедно представителите с различна политическа ориентация.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената