in

Райна просълзи феновете си

bb5e1c2b296
unnamed 221

Открай време е известно, че певицата Райна обожава животните и винаги е имала в дома си свой четириног приятел. Преди ден красивата изпълнителка сподели с феновете си в социалните медии спомен за любимото си куче – Карпузче, пише woman.bg.

„На тази дата, преди 1 година и 1 ден /9.05.2020г./ – беше един от най-ужасните дни в живота ми… Моето Карпузче приключи земния си път, след 13 години заедно…Получих толкова много щастие и обич, от само една шепичка същество… 1 кг. живот, а тонове смисъл в него… Толкова много ни липсваш Карпузче, че вероятно го усещаш и в Рая… Дракончо вече не е сам горе“, написа Райна.

Image 7742569 308 0

Текстът бе придружен от мил спомен, на който звездата позира с любимото си куче. Миналата година, когато Карпуз напусна този свят, Райна страда неутешимо дълго време и изплака мъката си в социалните мрежи. „Изгубих дете, не куче. Това беше ти за мен цели 13 години – моето бебче, детенцето ми”, написа тогава тя, а феновете ѝ я подкрепиха в трудния период.

Минипинчерите Дракон и Карпуз бяха с Райна още от времето, когато тя беше гадже с Константин. Когато двамата се разделиха, домашните любимци останаха при певицата. Преди четири години тя загуби Дракон и тогава с месеци не можеше да го преживее. В момента звездата се радва на кучето на брат си – немска овчарка, който с удоволствие го поверява на нейните грижи.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

20210516 195500

Уволнената шефка на НАП проговори за кибератаката и бонусите в агенцията

9a25a8cba8eae9da79a0f164b6ce6544

Илиян Василев: Обединението на патериците на ГЕРБ издава отчаянието на Борисов