in

Страстните целувки на 8-г. моделка с 13-г. момче шокираха мрежата, а майка ѝ… ВИДЕО

Потребителите в интернет са ужасени от това поведение на децата и най-вече на техните родители, които правят подобно нещо спрямо собствените си деца.
Наскоро в мрежата започнаха да се появяват странни фотографии на две деца, които се прегръщат, целуват пред камерата и като цяло се държат като влюбена двойка, имитирайки поведение на възрастни.
Момчето притиска момичето с ярък грим и с откровени тоалети до стените и се оковава с вериги с него, съобщават украински издания.

По-късно се изяснило, че това е 8-годишната моделка Милана Маханец от Киев, а гаджето й е 13-годишният блогър Паша Пел.
Очевидно децата приемат връзката сериозно: момичето дори се е преместило да живее при възлюбения си – с пълното разрешение на майка си Дария Маханец. Още повече, след като двойката обяви връзката си преди месец, броят на последователите на манекенката и гледанията й са скочили рязко.
Но всичко започнало съвсем безобидно. Милана е моделка: момичето участва в шоута и събития, заснема се в реклами на дрехи и т.н. Повече от 480 хиляди души следят работата й в Instagram, а всичките й действия се контролират от майка й, която е и мениджър на Мила.
Преди шест месеца момичето започва да публикува общи снимки и видеоклипове с 13-годишния блогър Паша Пел, а феновете на малките звезди са били доволни от такова сътрудничество, докато то не било последвано от новината, че децата са започнали връзка.

Но дори и тогава младите звезди са се държали доста прилично – ходели са, държейки ръцете си и усмихвайки се един на друг. Сега обаче децата се опитват по всякакъв начин да популяризират своите блогове, като се възползват от скандалната връзка.
Потребителите в интернет са ужасени от това поведение на децата и най-вече на техните родители, които правят подобно нещо спрямо собствените си деца. Но на всички твърдения Дария Маханец отговаря, че “това е техният живот, те могат да правят каквото си искат. Грижете се за себе си.”
Ето и някои коментари в мрежата: “Някои хора са оглупели повече, отколкото си представях”, Чудя се къде се социалните служби. По дяволите, нямам думи … А родители, адекватни ли са като цяло?”.

По последна информация някои от социалните мрежи са започнали да блокират акаунтите на невръстните Ромео и Жулиета, но с това една ли ще приключи скандалът.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

received 865878707527205 1

От 31 март 2021год в България започва национален безсрочен протест против дистанционното обучение

received 275945947272014

Красива руска стюардеса,подпали социалните мрежи (СНИМКИ)