in , ,

Борисов това е до теб!

Борисов,това е до теб,до човека,кокто остави безброй невинни дечица да бъдат далеч от родителите си. Остави ги при баби,дядовци и други роднини.Казвам ти ги остави,да точно така ти ги остави,а не родителите им! Та кой родител иска детето му да бъде далеч от него? Ти ги прогони от България,изпрати ги в чужбина,за да може тези клети наши сънародници да издържат децата си,да не ги лишават,но не само децата си,а и родителите си,чиито пенсии са повече от смешни! Ние сме българи и децата трябва да ги отглеждаме в България,не в чужбина,но също така е важно и да ги отглеждаме ние родителите,а не баби,дядовци,лели и прочие. Лично аз искам децата ми да имат бъдеще тук в България и искам да сме заедно цялото семейство,но благодарение на теб,това е невъзможно! Защо ли? Защото е трудно едно четиричленно семейство да се издържа с минимална работна заплата,следователно с 1300лв.Ти с тези 1300лв.,дали ще можеш да живееш и най вече да се грижиш за семейство?! Мм да и аз не мисля,че ще можеш.

Искам децата ми да говорят,пишат и четат на български език,искам да знаят всички български празници и обичаи.
Бойко ти си причината за тъгата в очите на децата!
България е прекрасна,спрете да я съсипвате!България е прекрасна страна,която трябва да опазим! Тя е дом за нас и нашите деца!!!

От: Ц.Т.

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

Всяко събитие свързано с Президента Румен Радев бива отлагано. Нека е ясно едно:Никой няма право да разделя Президента от хората!!!

Ако ГЕРБ е толкова…