in

Репатракът – незаменима специална техника

Репатракът – незаменима специална техника

Помага на много шофьори в трудни пътни ситуации. Именно тази техника е в състояние да достави превозно средство, когато не е в движение и е невъзможно да продължи пътуването по различни причини.

Какво е специалното при репатрирането?

Работата е там, че именно репатракът има всички необходими видове специализирано оборудване, с което може да се транспортира всякакъв вид техника. Превозното средство с помощта на специално оборудване се поставя на платформата на теглещия автомобил и се фиксира там за по -нататъшно безопасно движение до посоченото място и адрес. Специалистите могат да гарантират, че превозното средство остава неподвижно на платформата на теглещия автомобил, и ще бъде доставено без никакви повреди.

Има метод за частично товарене, когато се използва теглещ камион с манипулатор, това значително опростява процеса на поставяне на колата върху платформата на теглещия автомобил.

По принцип всеки ентусиаст на кола и други превозни средства трябва да има телефон на фирма, която се занимава с репатриране – Пътна помощ. Тези услуги са специални и се изискват предимно когато сте на път. В случай на трудни ситуации, пътнотранспортни произшествия може да се наложи услугата на теглещ автомобил, тъй като по -нататъшната експлоатация на автомобила е невъзможна. Правилата за движение много ясно описват ситуации, когато не можете да използвате колата, дори за да стигнете до мястото за ремонт:

  • Управлението не работи правилно;
  • Част от спирачната система е дефектна;
  • Осветителните устройства не работят (дори и през деня!);
  • Чистачките и много други уреди не работят.

Така че, за да доставим колата до необходимото място, включително специални паркинги и услуги, трябва да използвате услугите на Пътна помощ.

Собствениците на леки автомобили винаги се притесняват, че купето на колата ще се повреди по време на товарене на платформата. Тези страхове са неоснователни. Евакуатор със странично зареждане може леко да натовари кола, паркирана отстрани на пътя, на платформа за 2 минути.

Извод

В различни ситуации, които често възникват на пътя, не можете без услугите на Пътна помощ. Понякога това е единственият начин да придвижите счупен автомобил до автосервиз или да транспортирате специална техника с големи размери до посочен адрес. Често се налага Пътна помощ да реагира на следните услуги като: зареждане на акумулатор, доставяне на гориво, смяна на автомобилни части на място, смяна на спукана гума, подаване на ток. Специалистите на Пътна помощ могат да се справят адекватно с всяка сложна и нестандартна задача.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

Луда ли е Луна или каза истината по БТВ ?! - луда луна, луна президент, луна бтв, луна томов малинов бтв, новини, новинарски сайт, новините днес, новините, бтв новини, 1den novini, 1den новини, 1ден новини, 1ден

Луда ли е Луна или каза истината по БТВ ?! #Луна_президент

Facebook става Meta - фейсбук, новини, 1ден, 1den.bg

Facebook вече е Meta