Home » Любопитно » Бившият на Райна: Тя ме изтезаваше в леглото!

Бившият на Райна: Тя ме изтезаваше в леглото!

Сподели новината

Бившият партньор на Райна – ММА боеца Валери Тюлеков твърди, че певицата го е изтезавала в леглото, пише „Уикенд“.

Мускулестият мъжага се оплакал пред приятели, че фолк певицата има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да сервира по тялото си плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява интимните ѝ мераци.

„Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред приближените си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната изпълнителка.

Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата.

Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената