in

Бившият на Райна: Тя ме изтезаваше в леглото!

Бившият партньор на Райна – ММА боеца Валери Тюлеков твърди, че певицата го е изтезавала в леглото, пише “Уикенд”.

Мускулестият мъжага се оплакал пред приятели, че фолк певицата има доста странни фетиши в секса. Брюнетката обичала да се маже със сметана, течен шоколад или да сервира по тялото си плодове и храна, което никак не допадало на Тюлеков. Той се чудел как да отклонява интимните ѝ мераци.

“Това с храната ми идва в повече. Обичам по-простички и класически неща, но тя имаше интересни искания в леглото и се цупеше, ако не ги изпълнявам”, разкрил пред приближените си 26-годишният мачо, който бил страшно щастлив, че се е разделил с невротичната изпълнителка.

Преди време Райна призна, че е страстна, но не и романтична натура. „При мен сексът трябва да е спонтанен. Обичам нови изживявания, харесва ми да разнообразявам, да сменям места, имам въображение“, изтъкна певицата.

Фолк певецът Константин, който бе гадже на Райна преди доста години, също е споменавал за странните искания в леглото на бившата му. Тогава зевзекът подхвърли, че със съпругата му Надя обичат класическите ласки, а бившата му си падала по шантави креватни изпълнения.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

d66bad899 kiril petkov

Кирил Петков: Парите за ремонт на язовирите са давани на 6-7 фирми. „Автомагистрали“ и ДКК са шапки, които дават да се строи без обществени поръчки

6c5bc4252 rashkov bgnes

Министър Рашков: МВР няма вина за уродливото явление „купуване на вот“