Home » Любопитно » Борис Дали стана пчелар

Борис Дали стана пчелар

Сподели новината

Фолк певецът Борис Дали за пореден път изненада феновете си с ново амплоа, като този път реши да се занимава с пчеларство. Той разкри новата си страст със снимка в социалните мрежи, а репортер на „Телеграф“ веднага се свърза със звездата.

„Да, така е. Отглеждаме пчели от 3 години вкъщи в Бобов дол“, заяви категорично вечно усмихнатият изпълнител.

„От 3 години се занимавам с това. Аз си ги гледам. Като има нещо неясно, се обръщам или към по-опитни пчелари, или проверявам в интернет. Точно в момента ме хващате как правя 4 нови кошера. Вече имам също толкова и сега, като добавя новите, вече ще са 8. Имам над 40 000 пчели, или както аз обичам да казвам – работнички (смее се – б.а.). Наистина ми е много интересно“, разказва с охота Борката, както го наричат колеги и приятели.

„Мой съсед ме запали, след това друг ми даде пчелички, размножихме и и така започна всичко“, споделя още изпълнителят. Фолк любимецът е категоричен, че няма да изостави музиката и дори готви изненади за почитателите си. „Имам две нови песни. Още не съм решил коя ще пусна първа и кога. Радвам се, че отново може да се виждаме с феновете си и да ходим на участия“, казва Дали.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената