in

Ева Веселинова бяга от палавото си минало

1555488658 eva

Ева Веселинова вече е примерна майка и залива профилите си в социалните мрежи със снимки на бебчетата си, както и полезни съвети за бъдещи и настоящи родители. „Уикенд” забеляза, че Инстаграмът ѝ усилено върви към превръщането му във форум за бг мами, но не винаги усмихнатата блондинка е била така примерна домакиня и майка, в каквато се трансформира напоследък.

Всъщност Веселинова пробива в телевизията с голи гърди, в буквалния смисъл на думата. Звездният ѝ час настъпва след като се пробва в конкурса „Мис Плеймейт”. Въпреки че напористата сливналийка с напращели гърди има данни да спечели, голямата награда тогава грабна Елена Кучкова, а Ева не успя да влезе дори в челната тройка.

Въпреки това бившата панелистка от „На кафе” не се отказа от амбициите си за известност и се записа за участие във вече несъществуващата телевизионната игра на Нова телевизия „Сделка или не”. Там русата госпожица стана любимка на водещия Румен Луканов, а зрителите я занят като Ева от Санторини, но тя така и не успя да отвори пълна с пари кутия. Затова пък доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира” като репортерка. Така дойде и славата ѝ. След като „Господарите” спряха, усмихнатата чаровница, която след броени дни ще стане на 36 години, се намърда в „На кафе”. Тогава я споходи още по-голяма известност.

Колегите ѝ твърдят, че е имала дългогодишна дискретна връзка с женен продуцент. Блондинката, която се хвали, че красотата ѝ е напълно естествена – без намесата на филъри, ботокс, изкуствени коси и силикон, е доста желана и не може да се оплаче от мъжко внимание.

Тази пролет Ева роди близнаци от тайнствен мъж, чиято самоличност упорито крие. Преди време тя разкри, че е млад бизнесмен от България, а не възрастен грък, както се тиражираше преди. Блондинката горчиво съжалява за голите си снимки и иска да ги изтрие от биографията си, но не може.

„Не мога да върна времето назад, но ако имах тази възможност – нямаше да участвам. Отчитам го като грешка”, споделя днес блондинката и се оправдава с младостта си. Пред приятелките си бившата тв водеща споделила, че за нищо на света не би позволила на дъщеря си да се снима гола за еротично списание или да участва в подобен род конкурси.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

1609692467

Пияната водеща остана без работа

FB IMG 1629593186578

Румен Радев: Чест е да бъда в сърцето на Странджа в този свят за всеки българин ден.