Home » Любопитно » Ели Гигова е бременна с първо дете

Ели Гигова е бременна с първо дете

Сподели новината

Ели Гигова е бременна в шести месец, научихме от в. „Уикенд“. Очаква се милионерската наследница да посрещне на бял свят първата си рожба в края на лятото, съобщиха пред медията близки до бившата тв звезда.

Наследничката на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, но в момента е в родината си за няколко дни. Според източниците 39-годишната брюнетка е за кратко в София, за да види родителите си, преди да отпътува за белгийската столица, където възнамерява да ражда.

Кой точно е бащата на бебето засега не се издава. Ясно е само, че той е чужденец, който също като Ели работи в Брюксел. Двамата делят един покрив от година и половина и са в прекрасни романтични отношения, твърдят още запознати.

По думите им бащата на красавицата вече е дал благословията си за влюбената двойка и няма търпение да прегърне внучето си. Раждането на наследника съвпада с друго голямо събитие в живота на Гигов – честването му на 60-годишен юбилей. За него появата на бебето ще бъде най-големия подарък за празника.

Припомняме, че Ели Гигова заряза живота си в България през 2016 г. Тогава тя се установи за кратко във Вашингтон, но през септември 2018 г. тя отново се завърна у нас и стана водещ на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“. Година по-късно дъщерята на Гигов напусна телевизията, за да стане сътрудник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев.

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената