in

Ели Гигова е бременна с първо дете

20210529 084107

Ели Гигова е бременна в шести месец, научихме от в. „Уикенд“. Очаква се милионерската наследница да посрещне на бял свят първата си рожба в края на лятото, съобщиха пред медията близки до бившата тв звезда.

Наследничката на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, но в момента е в родината си за няколко дни. Според източниците 39-годишната брюнетка е за кратко в София, за да види родителите си, преди да отпътува за белгийската столица, където възнамерява да ражда.

Кой точно е бащата на бебето засега не се издава. Ясно е само, че той е чужденец, който също като Ели работи в Брюксел. Двамата делят един покрив от година и половина и са в прекрасни романтични отношения, твърдят още запознати.

По думите им бащата на красавицата вече е дал благословията си за влюбената двойка и няма търпение да прегърне внучето си. Раждането на наследника съвпада с друго голямо събитие в живота на Гигов – честването му на 60-годишен юбилей. За него появата на бебето ще бъде най-големия подарък за празника.

Припомняме, че Ели Гигова заряза живота си в България през 2016 г. Тогава тя се установи за кратко във Вашингтон, но през септември 2018 г. тя отново се завърна у нас и стана водещ на сутрешния блок на БНТ „Денят започва“. Година по-късно дъщерята на Гигов напусна телевизията, за да стане сътрудник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

maxresdefault

Иван Петров: Бойко Рашков дори не е знаел, че му е отнет достъпът

3e783f780893458aac91e6cbfeecb134

Иван Иванов, БСП: Ако взетите от ББР пари не са обезпечени, значи е откраднат 1 милиард