in

Жесток инцидент в “Игри на волята”! Какво се случва в най-екстремното риалити в родния ефир?

Най-екстремното риалити в родния тв ефир “Игри на волята” стартира преди броени дни в ефира на Нова телевизия, а ето, че вече е факт и първата силно стресираща ситуация за всички участници.

По време на изпълнение на поредната задача Станислава от отбор Бойци пострада жестоко и все още не се знае какво точно е здравословното й състояние.

Линейки се разхвърчаха на терена на риалити формата, защото брюнетката си удари много лошо главата, както се вижда в анонса за днешния епизод. Наложи се дори да й бъде поставена кислородна маска, пишат от Шоу блиц.

Какво точно е състоянието на Станислава и какво направиха останалите участници след този инцидент, ще стане ясно още тази вечер в епизода на “Игри на волята”

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

61183611 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си

Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си

Screenshot 20210912 015224 Facebook - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - ПИПНАХА КОКАИНОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПА - НАШИЯТ БРЕНДО (ВИДЕО)

ПИПНАХА КОКАИНОВИЯ КРАЛ НА ЕВРОПА – НАШИЯТ БРЕНДО (ВИДЕО)