in ,

Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си

61183611

Кейли Куоко, която подаде документи за развод в Лос Анджелис преди няколко дни, е поискала от съда да не плаща издръжка на съпруга си и да имат отделно владеене на имуществото.

Tя е посочила, че иска да запази бижутата си и други лични вещи, както и „приходите и натрупванията отпреди брака, по време на брака и след датата на раздялата“. Актрисата настоява също всяка от страните да плати сама съдебните разноски.

Кейли Куоко и съпругът ѝ Карл Кук имат брачен договор и в него са уредени имуществените въпроси. Миналата година се говореше, че „договорът ѝ е железен“.

Като причина за развода Кейли Куоко посочи „непреодолими различия“. Бракът ѝ с Карл Кук продължи три години. Те се запознаха през 2016 г. и се ожениха през 2018 г. Кук е професионален състезател по конен спорт. Двамата заживяха заедно обаче чак през 2020 г., когато започна пандемията от Covid-19.

Това беше втори брак за 35-годишната звезда от малкия екран, припомня БТА. Тя беше омъжена за тенисиста Райън Суитинг от 2014 г. до 2016 г.

Блондинката е сред най-високоплатените телевизионни актриси благодарение на участието си в сериала „Теория за Големия взрив“.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

232fcfd04 panbg

Трима загинали българи с хеликоптер МИ-24 в Кот Д`Ивоар

Screenshot 20210912 014053 Facebook

Жесток инцидент в “Игри на волята”! Какво се случва в най-екстремното риалити в родния ефир?