in ,

Кейли Куоко не иска да плаща издръжка на съпруга си

Кейли Куоко, която подаде документи за развод в Лос Анджелис преди няколко дни, е поискала от съда да не плаща издръжка на съпруга си и да имат отделно владеене на имуществото.

Tя е посочила, че иска да запази бижутата си и други лични вещи, както и “приходите и натрупванията отпреди брака, по време на брака и след датата на раздялата”. Актрисата настоява също всяка от страните да плати сама съдебните разноски.

Кейли Куоко и съпругът ѝ Карл Кук имат брачен договор и в него са уредени имуществените въпроси. Миналата година се говореше, че “договорът ѝ е железен”.

Като причина за развода Кейли Куоко посочи “непреодолими различия”. Бракът ѝ с Карл Кук продължи три години. Те се запознаха през 2016 г. и се ожениха през 2018 г. Кук е професионален състезател по конен спорт. Двамата заживяха заедно обаче чак през 2020 г., когато започна пандемията от Covid-19.

Това беше втори брак за 35-годишната звезда от малкия екран, припомня БТА. Тя беше омъжена за тенисиста Райън Суитинг от 2014 г. до 2016 г.

Блондинката е сред най-високоплатените телевизионни актриси благодарение на участието си в сериала “Теория за Големия взрив”.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

232fcfd04 panbg - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Трима загинали българи с хеликоптер МИ-24 в Кот Д`Ивоар

Трима загинали българи с хеликоптер МИ-24 в Кот Д`Ивоар

Screenshot 20210912 014053 Facebook - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Жесток инцидент в “Игри на волята”! Какво се случва в най-екстремното риалити в родния ефир?

Жесток инцидент в “Игри на волята”! Какво се случва в най-екстремното риалити в родния ефир?