in

Мадона: Върнете живота на Бритни, робството беше изкоренено преди много години!

Ако питате Мадона, Бритни Спиърс трябва да бъде подкрепена от целия свят в битката ѝ срещу баща ѝ и настойничеството му.

62-годишната изпълнителка използва социалните мрежи, за да изрази мнението си относно тежката ситуация, в която се намира колежката ѝ. Двете дами се познават отдавна, като дори записват заедно парчето Me Against the Music през 2003 година. Мадона публикува своя снимка, на която носи бял потник с името на Бритни Спиърс, изписано с лилави букви.

“Върнете живота на жената. Робството беше изкоренено преди толкова много години! Смърт за алчната патриархалност, която причинява подобни неща на жените в продължение на векове. Това е нарушение на човешките права! Бритни, идваме да те спасим от затвора“, гласеше написаното от Мадона.

В същия ден Бритни също сподели силно съобщение, като написа в Instagram, че всички нейни хейтъри може да целунат задните ѝ части. Това е отговорът на изпълнителката, след като тя беше залята от критики, че позира гола ден по-рано.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

93eed467950306c0016bf4c1cb283df6 477474 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Откриха контрабандни бижута за над 1 млн. лева на "Капитан Андреево"

Откриха контрабандни бижута за над 1 млн. лева на “Капитан Андреево”

87470849e coronavirus bgnes - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - 83 нови случая на заразени с коронавируса у нас

83 нови случая на заразени с коронавируса у нас