Home » Любопитно » Мадона: Върнете живота на Бритни, робството беше изкоренено преди много години!

Мадона: Върнете живота на Бритни, робството беше изкоренено преди много години!

Ако питате Мадона, Бритни Спиърс трябва да бъде подкрепена от целия свят в битката ѝ срещу баща ѝ и настойничеството му.

62-годишната изпълнителка използва социалните мрежи, за да изрази мнението си относно тежката ситуация, в която се намира колежката ѝ. Двете дами се познават отдавна, като дори записват заедно парчето Me Against the Music през 2003 година. Мадона публикува своя снимка, на която носи бял потник с името на Бритни Спиърс, изписано с лилави букви.

„Върнете живота на жената. Робството беше изкоренено преди толкова много години! Смърт за алчната патриархалност, която причинява подобни неща на жените в продължение на векове. Това е нарушение на човешките права! Бритни, идваме да те спасим от затвора„, гласеше написаното от Мадона.

В същия ден Бритни също сподели силно съобщение, като написа в Instagram, че всички нейни хейтъри може да целунат задните ѝ части. Това е отговорът на изпълнителката, след като тя беше залята от критики, че позира гола ден по-рано.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената