in

НИКОЛЕТА ЙОРДАНОВА ОТ „ЯСНОВИДЦИ“: ПО-СТРАШНА ЗАРАЗА ЩЕ ДОЙДЕ СЛЕД ТАЗИ

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци“, припомня 365novini.

В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи.

Николета не пропуска да споделя мненията и виденията си в интернет пространството, където основно помага на хора в беда. Тя е сред малкото гадателки, които не работят с импулсни телефони, а чрез фейсбук и други приложения за общуване чрез смартфона. Преди няколко дни ясновидката за пореден път хвърли в страх и шок своите близо 17 хиляди последователи в социалната мрежа, споделяйки, че е имала видение, в което е зърнала как българското знаме се сваля.

Според тълкуванията може би това е лоша поличба, която вещае неприятности за страната и народа ни. В същото време Николета коментира лаконично и ситуацията с коронавируса у нас. По нейни думи той е незначителен в сравнение със следващ щам, който ще ни удари след време. „Тъмните сили сега се зареждат от страховете ви в световен мащаб.

Паниката ги зарежда с енергия, а вие сте като затворници в страха ви“, допълва Йорданова.

Въпреки това тя също призна, че е предприела мерки за подсилване на организма си, като разкри рецептата на илача, с който повдига имунитета си. „Как си вдигам имунната система – правя си мед от глухарчета, швейцарска горчивка, боров прашец и екстракт от бамбукови листа.

Отделно в 4 литра вода си сварявам 10 см джинджифил с 3 изцедени лимона и мед. Желязна съм. Само с магнитните бури не мога да се справя“, споделя звездата от „Ясновидци“.

Йорданова счита, че бедите, които застигат човечеството, се дължат на промяната на вибрациите на планетата ни. „Те минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник атаките сред хората в световен мащаб. 40% от англичаните са с паник атаки и неслучайно обявиха официално тази диагноза, през която и аз минах.

Всички чувствителни хора преминават през това състояние. Жестоко е!“, казва Николета.

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

3ebf2f19cbcd88aeb7614d30bee0efac - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Целта на служебния кабинет: да отреже пипалата на октопода

Целта на служебния кабинет: да отреже пипалата на октопода

0000493764 article2 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Шерцингер по бански в пустинята

Шерцингер по бански в пустинята