Home » Любопитно » Свиреп бой на плажа (ВИДЕО)

Свиреп бой на плажа (ВИДЕО)

Масов бой между 10 души, по време на който са били хвърляни бутилки, маси и много шезлонги, е шокирал очевидци, сред които и малки деца, дошли да прекарат приятно времето си на плажа в английския град Саутенд, съобщава „Мирър“.

Според информацията, младежите са се наслаждавали на напитките си в крайбрежното кафене Pebbles One в горещото време, когато между различните групи е възникнала кавга, прераснала в бой. Видеозаписът от инцидента е запечатан от свидетел на случилото се и след това е публикуван в мрежата.

Виждайки кадрите, много британски потребители в интернет са реагирали като са разкритикували поведението на младите мъже. Коментиращите са споменали, че младежите с подобно недопустимо поведение не трябва да се появяват на плажа сред семейства и деца след като са агресивни и алкохолът им влияе по този начин.

Говорител на полицията в Есекс е заявил: През уикенда служителите ни бяха в Саутенд, помагайки и пазейки гражданите.

„По-голямата част от жителите и посетителите на района се наслаждаваха на времето, футбола и местните забележителности безопасно. За съжаление, шепа хора се опитаха да развалят празника на всички останали“.

Главен инспектор Иън Хюз, командир на район Саутенд, е заявил: „Знаем за разпространен в интернет видеозапис, на който се вижда как група хора се бият вчера следобед в заведението в Саутенд. Хората, показани във видеото, се държаха безразсъдно, без да се интересуват от нараняванията, които можеха да причинят на приятелите и семействата около тях“.

„Продължаваме с разследванията и работата по идентифициране на заснетите лица, като ще продължим да патрулираме в района с повишено внимание. Всеки, който си мисли, че може да дойде в Есекс, в нашите градове и плажове, и да извърши престъпление, насилие или антисоциално поведение, може да очаква незабавна и твърда реакция, тъй като просто няма да го толерираме.“, казал е още служителят на реда.

Факти

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената