Home » Любопитно » Шерцингер по бански в пустинята

Шерцингер по бански в пустинята

Сподели новината

Никол Шерцингер за пореден път подпали социалните мрежи.42-годишната певица позира по бял бански и каубойска шапка в пустинята и впечатли с тена си и перфектната си фигура.

Звездата публикува снимките в социалната мрежа Instagram и те веднаха събраха много харесвания и коментари. Никол позира на фона на пясъка и величествени скали. Косата ѝ е разрошена, а коремчето ѝ е доста плоско.На кадрите не се забелязва нейния приятел Том Еванс, но се предполага, че той е с нея.

Двамата много често ходят по екскурзии и винаги избират екзотични дестинации. Скоро Шерцингер разкри, че се е наслаждавала на карантината. Така тя е успяла да прекара повече време с Том и се е научила как да релаксира. „Мразя, че се налага да кажа това, но смятам, че съм родена за карантина. Наистина много обичам работата си, но също съм интроверт и домошар.

Преди това да стане, аз бях напрегната, никога не знаех как да спра, знаех само как да продължавам. И за първи път в живота ми, аз си осигурявам нормален сън и това прави голяма разлика“, коментира тя пред списание „The Times Weekend“. Снимките вижте в teenproblem.net

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената