Home » Мнения » Абсурд! Борисов, Пеевски, Стъки, Цеките, Гешев, Златка и трафикант на органи олицетворяват още България

Абсурд! Борисов, Пеевски, Стъки, Цеките, Гешев, Златка и трафикант на органи олицетворяват още България

Какво става в тази малка, но объркана държава? Изпадналият от каруцата на властта Борисов обяснява на Зоран Заев, какво щял да му каже президентът Радев при срещата с него и че нищо нямало да се получи. Борисов, който е приятел с обявения за мафиот и еталон за корупция от Скопие Орце Камчев и му осигури „чадър“ и убежище от службите на Северна Македония дава акъл и се прави на оракул.

В същото време емблемата на компанията за залагания Efbet продължава да „грее“ на редица отбори, в това число и на национални, въпреки включването на собствениците Стефан, Боян и Цветомир Найденови (известни още като Цеките) в разширения списък на Министерството на финансите с лица, които попадат в обхвата на санкциите по закона „Магнитски“. БФС си трае за още топлия договор с Efbet като генерален спонсор. Забравихте ли, че Цеките са онези, които заедно с Пеевски искаха да присвоят дела на Васил Божков в хазартния бизнес? Че оттам започна войната, в която се включи прокуратурата, която опъна „чадър“ над Цеките и удари Черепа? Вместо да бъдат разследвани и с повдигнати обвинения, те се жалват от гадния „Магнитски“, а рекламите на Efbet с чалга муцуни продължава да облъчват населението.

Стъки пише супер европрограми, а спортното министерство му ги осребрявало. Любимата му Юлияна пък пише роман и бТВ я представя като световен талант… Стъки нахлува в студиото на Нова тв уж случайно, за да нападне говорителя на служебното правителство Антон Кутев, но никой не пита, защо повече от 10 минути никой от екипа не му е свалил микрофона и как минава през куп служители… Пошли сценки, телевизионери.

Предишния спортен министър Кралев удря по масата и вдига децибели пред журналисти, за да ги убеди колко честен е той и колко нечестно е служебното правителство. И вие трябва да повярвате на зачервения като домат и разтреперан Кралев, защото той така иска…

Любомир Спасов, шефът на правителствена болница, който досега трябваше да бъде задържан, а професорската титла отнета заради разкритията на грозни и нечовешки практики в ръководеното от него болнично заведение, зове за протести срещу здравния министър, защото бил невинен, въпреки изнесените факти и документи.

Вече о.з. шефът на разузнаването Атанас Атанасов търчи пред микрофоните и камерите да опява, че е жертва на дългата ръка на Москва. Човече, тази опорка я слушаме вече цял месец. Сменете им плочата на тия хора, че станаха за резили пред роднините си. И този бил служил на България.

Всъщност дългата ръка на Москва наистина се появява във филма, който ни се прожектира, но като наказателен отряд, който пребива в Дубай олигарха Пеевски заради неуредени сметки. Тъкмо го зашиха и закрепиха и ето, че Шиши се оказа главна мишена на американските санкции по „Магнитски“… Дали ронещия крокодилски сълзи бивш разузнавач Атанасов е имал задача да пази Пеевски, а се е провалил? Скоро и това ще се изясни. Както и кой заведе лекари да го кърпят в потайна доба в жилище в центъра на София.

Да повторя: Борисов, Пеевски, трите Цеки, Стъки, Юлияна, русата Златка с големия гол от рекламата на Цеките, проф. Спасов с разкритията за трафик на органи и къща за милиони в Бояна, налети над 5 милиарда през „Автомагистрали“ без започнати обекти, половин милиард в неремонтирани язовири, хленчещ херой на тихия фронт… Тези олицетворявали истинската България, която ГЕРБ иска да ни натресе отново.

Не е шега.

Д-р Димитър Попкутуев

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената