in

Анна Александрова: ГЕРБ-СДС имат възможност да поискат импийчмънт на президента

731409

Анна Александрова беше гост в студиото на „Денят започва“ по-рано днес. Депутатът от ГЕРБ-СДС в началото на изявлението си коментира полицейското насилие под колоните на Министерския съвет с думите „като майка и жена не можах да ги изгледам, не понасям насилието, както аз, така и цялата ни политическа партия“. Към това добави, че записите от камерите излизат сега, за да отклонят вниманието от най-важните проблеми.

Освен това Александрова добави „Смятам, че ще отидем на консултациите при президента. Доказали сме го миналата седмица, че сме изключително отговорна партия и смятам, че ръководството ще се отзове.“

Депутатът от ГЕРБ-СДС коментира и решението на партията да сезира КС по казуса с двойното гражданство на министъра на икономиката Кирил Петков.

„Той трябва да взема важни решения за българските граждани и ако той е с двойно гражданство въпросът е чия позиция ще защитава – на България или на другата държава. Чувам, че е личен казусът, не е лично отношение, принципен е казусът и трябва да се носи отговорността. Нека само да спомена, че цялата отговорност е на президента“.

Александрова обвинява президента за тези последствия, защото според нея той е трябвало да направи проверка на министрите, които назначава.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

724450

Хаджигенов: Полицейското насилие е огромен проблем

991 ratio korneliia ninova

Румен Радев: БСП прояви в консултациите отговорност, зрялост и мъдрост