Home » Мнения » Арман Бабикян: Силата на другите винаги е резултат и от нашата слабост

Арман Бабикян: Силата на другите винаги е резултат и от нашата слабост

Сподели новината
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Почитаемият Христо Иванов вчера обяви зрелост в културата на договаряне. Дългите сюжетни линии давали плътност на образите и десните хора се налагало да получат дългосрочни приоритети!!!

Впечатляващо! Не бе трудно да се предвиди, че ще стартира процедура по “ отмирисване“ от унизителното пребиваване в скута на Пеевски – Борисов. Но виждаме и нещо повече, претенция за ментор на десните възгледи в бъдеще? Няма да се спирам на моралните кадрили, които пренасят една фигура от лодката в заливчето до позора в Министерски съвет.

По скоро е интересна дясната претенция при днешните данъчни промени! Къде е дясното? Как се подкрепя бизнеса, иновациите, образованието? Защо се удря ИТ сектора, а ресторантите пребивават като фискален любимец ? Дерогацията – Лукойл? Монопола над складовете за съхранение? Цена на газ над борсовата? Социални “ бонбони“ на калпак?

Още се мотаме с проектите за нови реактори в Козлодуй. Къде е диверсификацията? Кой управлява мините? Проекта как хората да станат състоятелни е провален от претендентите на Христо Иванов, защото теорията никога не се превърна в практика. А съображенчеството с по – силния даде хоризонт на други актьори от ГЕРБ да повтарят “ правилни“ неща, да не ги правят никога и да обсебват безгранична власт! Силата на другите винаги е резултат и от нашата слабост, а защитните пледоарии са добри само от действащи адвокати!

(Текстът е от фейсбук страницата на автора)

Поставете оценка:
4

Оценка 4 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар