Home » Мнения » Безумие и наказание

Безумие и наказание

Сподели новината
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Едно птиченце напя, че на фронта в района на Купянск (Харковска област) и в Запорожието срещу руснаците действат български инструктори и снайперисти. Данните не са потвърдени от независими източници, но чуруликането навява кахърни мисли. След появилата се онзи ден информация за нашенците, намерили смъртта си в чуждите степи, надеждата, че благоразумието ще надделее, пропадна яко дим. Оказа се, че кръвта може да стане вода – въпреки народната мъдрост… А дали изобщо вече ги има народът и мъдростта? Парите и глупостта отнасят всичко, дори историческата памет и остатъците от мозъка. Срамно е това, което се случва.

И е много тревожно за държавата. Да, най-вероятно онези хора доброволно са подписали договор за пари да убиват братушките… Но те са продукт на нашето общество – на възпитанието в семейството, в училището, на улицата, в армията. Колко още такива жестоки, немислещи и безродни души, готови да се продадат за няколко долара, витаят наоколо?… Вероятно са много, капитализмът смачква вече второ поколение.

И още нещо – всеки един от нас носи отговорност за решенията, които взема. Без значение дали се намираме в квартала, или в чужбина, ние навсякъде с думи и постъпки представяме не само себе си, а и своето семейство и нашата родина. Това го забравихме. Изчанчената система ни втълпява усещането за лична всепозволеност и величие… Но в действителност ние сме жалки и слаби. Самотници.

Еничарите не са заминали в Украйна без знанието на «нашите» министри и генерали. Изпращането на пушечно месо под знамената на НАТО и неонацистите е печеливш бизнес и в тази система всичко е разпределено и строго контролирано.
Тук възниква главният въпрос:
Кой, негодници алчни, ви даде правото да вкарвате България във война?

Няма ли начин този абсурд най-накрая да бъде прекратен и замесените да отговорят за стореното?! Българомразците са известни: лумпените от Жълтите павета, „Позитано“ и Банкя… Станаха съветници на киевските превратаджии и мафиоти, техни орденоносци и най-пламенни ухажори. Окъкаха се до уши в своята платена укромания от 2014 година насам.
За какво тласкате отечеството в ада? Заради подаянието, което разчитате да получите?… Не, тъпчовци, нищо няма да вземете! Вие сте аргати, натирени от милиардерите да вардите тяхното имане. И на господарите не им пука за вашия нищожен животец. Понеже сами плюете на честта си, рода и разума. Ето затова ви използват по пълна програма. Четете и дано се събудите, безумци:

По-голямата част от Украйна принадлежи на САЩ, Китай и арабите.
Корпорациите „Cargill“, „Monsanto“ и „Dupont“ са купили до 40 процента от обработваемите земи в Сумска, Черниговска, Херсонска и Николаевска области.
Нищожеството Зеленски е заложило Киевския и Днепропетровския регион.
Китай владее десет процента от страната.
Русия си е върнала територии, в чиито недра се крият природни богатства, оценявани на 12,4 трилиони щатски долара.
Китайчугите се надяват, че след приключването на Специалната операция Москва ще им даде някои от „американските“ дялове.
Нашата България трябва да бъде напълно неутрална! В онази сбъркана касапница между капиталисти и братя ние нямаме място.

Поставете оценка:
3.5

Оценка 3.5 от 50 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар