Home » Мнения » Богомил Бонев: За премиер – дървен философ, който от нищо не разбира и ще се напикава, ако Тошко му се скара.

Богомил Бонев: За премиер – дървен философ, който от нищо не разбира и ще се напикава, ако Тошко му се скара.

Сподели новината

За премиер – дървен философ, който от нищо не разбира и ще се напикава, ако Тошко му се скара.
В кабинета един плагиат, един от партията на Ковачки, един имунолог, който нищо не разбира от реформа в образованието.


Това е достатъчно да бъдат подкрепени. За да се върне Баце. И в служебния кабинет има от същата категория. Един министър на енергетиката, чието име никой не научи, но който допусна катастрофа на енергийния пазар и започнаха да затварят заводи.

Да добавим и служебния външен министър, който работеше в пълна анонимност и единствено с мисълта да не го изгонят от предишната му работа като посланик.
Това е, което имаме засега като резултат.

Богомил Бонев/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената