in

Борисов вчера почти направи Рашков редовен министър с изцепката си срещу него.

714135

Илиян Василев/фейсбук

Борисов вчера почти направи Рашков редовен министър с изцепката си срещу него. Той е хитрец, но с къс хоризонт, липсва му стратегическо мислене. И го е страх. Освен това е интригант, но селски. Не е за подценяване при все това. Подобна тактика използва след като стана главен секретар. За да овладее ситуацията сред ъндерграунда /заради което го направиха главен секретар/ и да отслаби противниците си сред подземния свят, които можеха да осветят миналото му, започна да пуска интриги сред босовете на мафията и последваха серия от показни убийства. Мафиотите се уплашиха, че ако не слушкат ще дойде техния ред и притихнаха. Политици започнаха да обръщат внимание, някои дори да уважават до този момент смятания за „охранител“ Борисов, а медиите да го хвалят.


Изчисти се терена и той остана Главен с „ореола“ че може да овладее престъпността. Направиго дори „генерал“ без да има право на това. Забравиха миналото му. По същия начин сега насажда интриги и недоверие между партиите на протеста, за да направи невъзможно формирането на правителство. Обцесията му са Христо Иванов, ДБ и Мая Манолова. За тях измисли внушението, че те „ламтят“ да станат министри. Схемата е проста – интригата трябва да ги постави в позиция на постоянно оправдание и отричане, постоянно да казват „не искаме“, „не е вярно“ и така наистина да не стигнат до министерски постове. Защото разбирате какво означава ако например Христо Иванов се заеме със съдебната реформа или министър от ДБ.


След това пуска интрига срещу БСП, срещу ИТН, срещу ДПС, всеки трябва да подозира всеки, ако успее да надгради подозрението с омраза, още по-добре. За да няма правителство.
Накрая идва и „падането за дузпа“, Борисов като Никола Петков, преди беше Стамболов, Наполеон, като него няма никой друг, няма и да има след 50 години. Ментално дерайлиран човек. Съвременните аналози на Вишински, душманина на Никола Петков, са назначени от Борисов.
„Репресираният“ дядо на Борисов е „уважен“ от гневни войници и офицери от Първа българска армия, заради това че докато те са се биели и гинели по фронтове, дядото кмет, в тила, е задявал /да бъде меки/ жените им.


ГЕРБ от тук нататък ще бъде партия на комплексираните бивши, ни се водят, ни се карат. Събират се, за да си спомнят за „онези“ времена, когато са били важни. Интригите на Борисов този път няма да успеят. Успяха навремето защото хората не го познаваха. Сега, няма шанс. Горният пост е принципен и няма общо с опита на висш политик и масон от антуража на Борисов да ограничи чрез съдебно решение правото ми да критикувам политиката и поведението на елита на ГЕРБ. Не успяха докато бяха на власт, не успяха с репресии, няма да успеят и този път..

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

c02e3b831 itn bgnes2

Последна консултация в търсене на подкрепа за бъдещ кабинет. „Има такъв народ“ се среща с ДПС

20210725 093458

Анна Андреева: Герб трябва да си сменят името, да се нарекат Сектата на Буци!