in

България има нужда от смели мъже, не от говорящи на диванчето мъпети

991 ratio slavi trifonov 3

Слави е  всичко друго, само не наивен и почтен. Разчита на наивността на уморените от беззаконията на Борисов и Шайката хора. Докоснаха тънката струна на носталгията по родината. Обвиненията, че другите партии са виновни за провала да се създаде редовно правителство звучат налудничаво и същевременно имат някаква релевантност.

Всички познаваме Христо Иванов, Мая Манолова и Хаджигенов, познаваме и БСП. Но много добре знаем, че те не бяха на прицела на протестите. Народът ни искаше да измете ГЕРБ. Не искаше повече в България управляващите да бъдат марионетки на ДПС.

КАКВО от това Слави Трифонов и ИТН не го разбраха? Тръгнаха на война срещу министрите на Радев, а изоставиха целта ГЕРБ. Това ако не е шизофрения, какво е?          

Всъщност не съм разочарована от ИТН. Още с появата на политическата сцена в България бях скептична към чистите пориви за промяна в държавата ни. Тези сладки приказки да ги  разправят на спящите българи.

Ние, събудените, НЕ искаме обяснения, а осъзнаване колко е трудна ситуацията…           И че и ИТН има вина за нея. Значи всички са грешни, само Слави Трифонов е в бяла премяна? Няма такава опция. Политиката е мръсна работа, но от всеки политик зависи дали ще се изцапа или ще запази почтеността си. Не разбирам  воплите на Трифонов. България има нужда от смели мъже, не от говорящи от диванчето мъпети.

Съжалявам!

Коментар: Иванка Наумова/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

727179 – Копие

Към ИТН: Трябва да се правят компромиси в политиката

1920x1080

Карадайъ не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство