Home » Мнения » Българският АС не заслужаваше такава съдба, а паметта му изисква цялата истина.

Българският АС не заслужаваше такава съдба, а паметта му изисква цялата истина.

Коментар от: Лили Димитрова/ фейсбук

Кои нови самолети, че не е ясно? Онези от 70- те години на 20 век.Онези на хартия, за многото пари.ВВС са на такъв хал, защото нито един от министрите в онова кресло, не разбираше от военно дело,но пък удобно изпълняваха поръчки.

Я Ненчев да каже, защо ремонта на Миговете ни не е в Русия, там са прозведени все пак.Я същият този Ненчев да каже защо призовава нашите пилоти да си хвърлят значките, защото летяли на руски самолети, а “ партньорите“ ни от Нато щели да се погрижат за охрана на небето ни.

Я Каракачанов да каже защо Грипена беше неудобен за нас и кое наложи да платим много пари за бомбардировачи и то на хартия?Четох мнение на авиационни специалисти, че повече от 30 год не е провеждано учение по море.

Министрите да отговорят защо и каква икономия е направена? А този Събев, дори не искам да коментирам, военен който дори не може да мине в марш, тръгнал да обяснява. Българският ас не заслужаваше такава съдба, а паметта му изисква цялата истина да излезе наяве и ако има виновни да си понесат отговорността.

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената