Home » Мнения » Ваня Панайотова: Този човек е или сериозно болен или е възпитан да мрази

Ваня Панайотова: Този човек е или сериозно болен или е възпитан да мрази

Сподели новината

Коментар: Ваня Панайотова/фейсбук

Такова човешко падение не ми се е случвало да проследявам през моите не малко , почти 70г. Този човек е или сериозно болен или е възпитан да мрази , да е винаги прав и неговата дума да е последна!


Нищо човешко не е останало в съзнанието му.,ако изобщо някога е притежавал такова. Той вече не е смешен , той предизвиква отвращение, ! Не зная как близките му хора не потърсят начин да възпрат тази отрова, която бълва, защото това е в ущърб на държавата! Ако той се заблуждава, че ще се върне във власта залъгван от хора като Антон Тодоров, Тома Биков, и подобните на тях просто е изключително зле!


А за израза с таралежа бих му казала , че Рашков и това може да направи но то ще е в полза на страната и народа.
А задните части на Борисов така лъснаха , че се виждат зад океана и огряват и Белия дом.!

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената