in

Васил Божков: Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги.

Проблемът на българската политика е, че коронясва слуги. Но не на народа, а на частни и чужди интереси. Поставя ги много над нивото им на компетентност. Доскоро беше бодигард, сега – шут. Не знаят, не могат, но искат.

Всяко заявление за промяна се превръща в панаирджийска подмяна. Докато е така, интересите на българските граждани ще са на дъното.
За съжаление прогнозите ми се сбъдват.

Васил Божков/фейсбук

What do you think?

24 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

0e87a28071081df901e44f76a42d0e0e 1 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Стефан Гамизов: Цялото гърчене, лъгане, лашкане и сапунки на Трифонов, хората му и тези зад тях е за пари. Много милиарди пари!

Стефан Гамизов: Цялото гърчене, лъгане, лашкане и сапунки на Трифонов, хората му и тези зад тях е за пари. Много милиарди пари!

20210731 135921 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Ружа Райчева: Опитите за сравнения между Слави Трифонов с Бойко Борисов са плачевни.

Ружа Райчева: Опитите за сравнения между Слави Трифонов с Бойко Борисов са плачевни.