in

Вие, господин Трифонов сте един най-обикновен критикар

991 ratio slavi trifonov 4

След като Слави Трифонов 20 год. критикува властта и даваше заявки , че той знае как трябва да стане, след като подкрепи твърденията  си като инициира референдум , след като регистрира партия и спечели най-голям процент на изборите , след като с 65 депутата пожела цялата власт- безконтролно и еднолично… Слави Трифонов мина в опозиция!

Без да коментирам на кого е опозиция , само ще кажа: Вие г-н Трифонов сте най-обикновен критикар в едно , от години пошло шоу , който спечели популярност изричайки от екран очевидната некадърност на властта! Явно само на вас беше разрешено. И най-добре за народа, държавата, а и за вас, щеше да е ако си бяхте останали там! Оказа се ,че работата не е като приказките…

Коментар: Любомир Кисъов/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

dbc2d916b0f265ce5c1f64d048b92aef 1

Политическата власт е превзета от организирана престъпност

софийски районен съд срс

Да заведем Искова молба в Софийски районен съд