Home » Мнения » Вие очаквате един истински Прокурор да излезе пред медиите и директно да обвини Главен Прокурор на чужда Държава в престъпление ли?

Вие очаквате един истински Прокурор да излезе пред медиите и директно да обвини Главен Прокурор на чужда Държава в престъпление ли?

Сподели новината

Коментар от: Atanas Luizov/ фейсбук

Вие очаквате един истински Прокурор да излезе пред медиите и директно да обвини Главен Прокурор на чужда Държава в престъпление ли?!

Проблема на България е, че неразчита сигналите, които се дават от Цивилизования Свят и се успокояваме, че не ни навикват по селски, както го правят нашите управници, но това води до една изолация, която се отразява на всички сектори на Икономиката!

Точно за това сме на дъното на всички класации в ЕС, а някъде и в Света! Самото посещение на Кьовеши е знак, че тук всичко е сбъркано, но промяната трябва сами да си я направим, на Избори или Протести, защото никой няма право да се намесва във вътрешните ни работи, поне официално!

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената