in

ВИЕ СТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕ, А ЧЕШНЕГИРОВО Е ШАМАР ЗА БЪЛГАРИЯ

20210530 083019

Не мога да повярвам на мазните оправдания на някои, че случаят с американските войници в Чешнегирово бил недоразумение! Какво недоразумение, бе – въоръжени до зъби ЧУЖДИ войници да нахлуят в българско предприятие – извън военни бази, извън територия на учения и т.н. Те преди няколко седмици се бяха и загубили по нашите пътища – пак било недоразумение. Егати и армията, като с две ръце задните си части не могат да намерят.

Явно българските политици и военни, които трябва да защитят суверенитета на България, толкова са наплашени от Козяк и толкова треперят в гащите си да не би да си загубят топлите местенца, че не смеят да предприемат нищо! Политика било, ти да видиш! Майната му на политиката ви. Една държава има авторитет, суверенитет и достойнство. Които вие зачеркнахте с лека ръка в името на бъдещите си политически кариери!

Аз протестирам срещу това чужди войници да се разпореждат като у дома си в България. Протестирам нашите политици да се правят на подлоги, за да си спасят политическите задници. Протестирам за това, че се подиграват с България, а вие угодно се хилите и хвалите наглите агресори.

Явно достойнство няма. Има кариери, има политика, има евроджендърски ценности, има указания от Козяк, има „партньорски“ отношения /мисля си, ако български войници нахлуят примерно в завод в Делауеър, каква ще е реакцията на американците/. …..но честта на България я няма. Няма го суверенитета ни! И нека това да падне на вашата съвест. Понякога мълчанието е най-голямото престъпление срещу народа ни!

Автор: Елена Гунчева

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

FB IMG 1622302917364

Как не беше жив Тодор Живков та да видите вие къде щяхте да бъдете.

aleksandyr nenkov

Ненков: Капиталът на ББР не е от данъкоплатците