Home » Мнения » Вожда на Герб не може да се мери с нашия президент Радев!

Вожда на Герб не може да се мери с нашия президент Радев!

Вашият „ВОЖД“ не може да се мери с нашия ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ! Колкото и да се напъвате да го очерняте и унижавате, по поръка и срещу заплахи, на същия „вожд“ от Банкя, макар, че всички в хор повтаряте едно и също, точно като овцете на Панюрж, не можете да постигнете това, което иска мафиота от Банкя! Що не прогледнете най-после!

Или сте силно зависими от него, заради работните си места, или заради специални услуги, или очаквате последните си „БОНУСИ“ ЗА ВЯРНОСТ И ПРЕДАНОСТ КЪМ ЕДИН МАФИОТ ОТ ВИСОКА КЛАСА! ГОРКИТЕ ВИЕ, БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА!

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената