Home » Мнения » Волгин: Това не са политици, а мъпети, които трябва да изметем не само от властта, а от политиката

Волгин: Това не са политици, а мъпети, които трябва да изметем не само от властта, а от политиката

Сподели новината
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Всяка минута, в която настоящето правителство продължава са стои във властта, нанася непоправими вреди на България. Това със сигурност е най-некомпетентното, най-нахалното и най-подлизурски настроеното по отношение на чуждите началници правителство. То не просто нанася вреди, то е срам за България. Имаме премиер, който тропа с краче и настоява да бъде външен министър, защото „искал да пътува“.

Това коментира във „Фейсбук“ Петър Волгин.

Имаме военен министър, който няма да се стърпи, докато не вкара България във войната в Украйна. Имаме лидер на основната партия в управлението, който прави „стратегическите“ си планове едва след като е чул какво „Найо каза“. Имаме джобен генерал, който си мисли, че ще излекува комплексите си, като сложи ръка върху всички служби.

Това не са политици. Това са герои от абсурдистка пиеса на Йожен Йонеску. И ако при онези театрални персонажи има и някаква симпатичност, настоящите им български политически аналози предизвикват единствено присмех и презрение.

Наистина живеем в някакъв лош сън, в който абсолютно нефелни лица са получили възможност да се разпореждат със съдбините на България. Тоест получили са възможност да загробят България. Ако нашата държава все още има някакво чувство за самосъхранение, тя трябва час по-скоро да се освободи от тези мъпети. Колкото по-бързо тези евроатлантици изчезнат не само от властта, а и изобщо от публичното пространство, толкова повече се увеличават възможностите България да се върне към нормалността.

Поставете оценка:
3.9

Оценка 3.9 от 62 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар