in

Георги Димитров: По – добре гражданин от Канада, отколкото допотопен галош от Банкя

2021 08 19 07.11.21

Както и да завърши сагата с Петков, този изпаднал член за двойното гражданство на все по-негодната и суспендирана от всякакви местни крадци Конституция, трябва да бъде кастриран. Не просто защото ПО-ДОБРЕ ГРАЖДАНИН ОТ КАНАДА, ОТКОЛКОТО ДОПОТОПЕН ГАЛОШ ОТ БАНКЯ. Този член е изначално сбръчкан и провиснал. Доказват го тези 30 години от здрача на малоумния български преход. Защо?


ПЪРВО И НАЙ-ВЕЧЕ:
Защото управлявалите човекоподобни с чисто българско гражданство успяха да изгонят ДВА МИЛИОНА от по-свястната, а и по-нормална част от това, което се ражда у нас. Всеки, който иска да се образова и да направи нещо повече от това, да краде и да се дрогира, се евакуира с 200 от Планетата на мутрите, наречена РБ. Демографската катастрофа идва и от това, че тук остават предимно селективни антропологични мутанти с маймунски манталитет и маймунска памет. Вместо да се насърчават образовани и умни българи от цял свят да помогнат да стане живота на маймуните по-добър, такива ограничения отблъскват всеки, който е по-нормален. В резултат на това по-добрата част от народа ни е извън БГ.


ВТОРО: Този член не е патриотичен, той е тъп. И с нищо не предпазва България. Точно тия местни парапитеци с единично гражданство и дипломи от Женския пазар предадоха и продадоха България до кокал, като и свалиха и тапетите. Заедно с измислени патриоти като Болен Лидеров, Далавери Симеонов и продавачите забележете – на българско гражданство – от МВРО. И истински рязани българи от всички депесета с родина Турция – като онзи фъфляк Мустафа Карадалиев и Данчо Ментата. Да не говорим за ония човекоподобни „българи“ от МВР, който пребиха български младежи така, както и канадски хокеист не може.


ТРЕТО: Въпросният параграф, който е измислен за провинциални комплексари, е исторически изсъхнал. Ако той се прилагаше така малоумно в нормалния свят, българката Дилма Русев нямаше да стане президент на Бразилия, а великият ни социалист Теодоро Петков нямаше да бъде сума ти мандати сенатор на Венецуела. Така че да махнем този сбръчкан член, защото покрай Кирил Петков Канада стана най-популярната държава в родното БГ ! Булгар Булгар!

фейсбук/Георги Димитров

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

a5d54c10e3918f80b26dd657e3cc6f16

Иван Бакалов: Много е забавно – парламентът успешно си определи съставите на комисиите десетина дни преди да се разпусне

980x551 1621945518

Владимир Танев: Президента се забави с политическия проект