in

Гласувате за едно, а получавате съвсем друго… Или може би трето като в книжката! 

991 ratio protest sofiia 3

Аз като един обикновен гражданин и активно протестиращи миналото лято срещу Бойко, Пеевски и Гешев, като човек с активна и праволинейна гражданска позиция, не мога да разбера как един „обикновен адвокат“ непрекъснато прави наколенки и теманета на ДПС прикрити зад „строгост“ и „самочувствие“( комплексарщина)!?

Защо от както се жертва за депутат не е повдигнал и дума за Пеевски? Макар че като се замисля пращаше писма за „разговори“ с ДПС още преди нова година!

Те не му дали мандат, той „разговори“ ще води…. като едни летни такива… а и резултата е печални известен на активните граждани!

Същият щеше да „громи“ Гешев, а се изниза като…. В първия момент, в който бяха лице в лице и то не при Цветанка, а в комисията в парламента( другите“громящи“  „протестни“ депутати въобще пък не ги коментирам).

Та за четене с разбиране говори и призовава „обикновения адвокат“ във фейсбук. Може би нещо като четенето на „Мравин“…… Или гласувате за едно, а получавате съвсем друго… Или може би трето като в книжката! 
Просто мнение на един обикновен излъган Гражданин(като много други такива).

Тихомир Валериев Василев/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

17C86D29D 3EAF 497B AA47 CBDDC7DECE0A 1

Корнелия Нинова: Нашата позиция винаги е била да се спазват Конституцията и законите на страната

226952353d2a9d608c56238ceae739b1

Румен Петков: Ще поискат увеличение на цената на тока