in

Гледам и не вярвам на ушите си

727179 – Копие

„Гледам и не вярвам на ушите си“ беше изстрелял някога проф. Вучков.

Слави изщтракал на клавиатурата от дивана, че щял да бъде опозиция, докато суверена не реши друго!? Е не е ли втората политическа сила такава? И суверена не показа ли ясно, че няма доверие на политическата „класа“, особено на тези партии и коалиции пълни със стари муцуни както и на И т.н.. Под милион реални гласа( около 600000) кой точно суверен представлява Слави с една четвърт от депутатите в парламента.

Другите търсели „логика“ във връчването на третия мандат, очаквали „протестните“ партии да се разберат, И т.н. да „поумнеят“ и нямало да подкрепят нищо на БСП (но по „логика“ на с ДПС може) заяви един техен представител жертвоготовен за суверена и той! Явно забравил, че и БСП бяха на протестите следователно по неговата „логика“ и те са….. от „протестните“ партии!?

От ДПС, където сигурно 70% от парламентарната група имат по два паспорта (което е наказуемо по закон) скачат най-силно да подкрепят атаката на ГЕ(Р)П срещу Президента Радев и министър Петков! 


И най-накрая, но не на последно място един бивш министър оставил милиони дългове на една болница, оставил хора да мрът по стълбите на болници по време на „втората вълна“ се изказал, че имунолог не разбира от медицина!? Може би имунолозите разбират от ядрена физика! Сещам се за онзи „орган“ НОЩ, в който и той дейно участваше и всяваше стрес и паника сред населението и вместо да лежи при бай Ставри за такъв тип престъпления той определя кой от какво разбира!
‼️Та уважаеми приятели от Суверена ей такива герои в момента „коват“ промените в Родината ни и я „управляват“!

„Гледам и не вярвам на ушите си“……

Тихомир Василев/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

софийски районен съд срс

Да заведем Искова молба в Софийски районен съд

102841A35 99C8 4A3D 8570 126DD52B855C

Нови избори и бой до дупка!