Home » Мнения » ГРАЖДАНКАТА ДОНЧЕВА АТАКУВА

ГРАЖДАНКАТА ДОНЧЕВА АТАКУВА

Елегантната, интелигентна и стилна политичка Дончева изригна в справедлив гняв – що така нЕкви селски началници ги правили градски, че и национални такива!!! Ти да видиш! Ма не мой така! Който си е от село, според Дончева трябва там да си стои! Сакън, как така ще го издигат!

Донякъде съм склонна да я разбера. Гледам я и изумявам как е стигнала националната политика. След това се сещам, че беше адвокат на Мултигруп и нещата си идват на мястото. Но пък не пречи да си помечтая как в България всеки ще си седи на мястото и няма да надхвърля нивото си на компетентност!

Автор: Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената