in

Данка Доброволска: На Слави егото му и мераците му са равни единствено на тези на Борисов.

thumb 768x0 thumb 1920x1080 Слави

Мисля, че Слави ще подари победата на следващите предсрочни избори на ББ и ДПС. Не му вярвам, че е света вода ненапита. По-скоро егото му и мераците му са равни единствено на тези на ББ. Не напразно се казва, че политиката е мръсна професия. След като няма мнозинство, не може да се държи като абсолютен победител.

За политическите ку…, пардон, измекяри сте прав, но всичко е по-добро от ББ. А Тошко Йорданов би трябвало да излезе от гащите на сценарист и да стане политикик, а не махленска клюкарка. Да беше проучил по-добре досиетата на оплюваните от него служебни министри. Дано не съм права, но следващите предсрочни избори ще са в полза на ББ.

А дали пък целта му не е тази – хем страхливо ще се измъкне от отговорност, хем ще е в обкръжението на тези, които са на неговото културно ниво ( не говоря за ББ – него никой не може да го стигне). И съвсем не ми се иска „да става, каквото ще“, защото ми писна да ходя по протести, които за 30 години нищо не промениха. Стана много дълго, а има още толкова много…

Коментар: Данка Доброволска/фейсбук

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG

FB IMG 1627593753844

Кеворк Кеворкян: Слави- пред златен шанс

286527b75 rashkov bgnes2

Бойко Рашков с ново изслушване пред депутатите