in

Десислава Атанасова: Целта на ГЕРБ е повече доверие в българските граждани и естествено победа

701055 1

Днес в парламента председателят на ПГ ГЕРБ Десислава Атанасова заяви, че с участието си на изборите целта на ГЕРБ винаги е била повече доверие от българските граждани и естествено победа.

Според Атанасова търпението на българите ще се изчерпа, защото искат стабилност и сигурност, а всички други, които са се обявили за тяхна алтернатива не са в състояние да поемат отговорност, пропилявайки и двете си възможности – през април и юли.

„Единствено до този момент ГЕРБ е доказала, че може да осигури сигурност“ добавя тя.

Председателят на ПГ ГЕРБ визира идеята за правителство до пролетта за „налудничева“, защото редовен кабинет се избира за 4-годишен мандат, а не с други срокове.

„На България е нужно редовно правителство, което да взима решения и да носи отговорност. Предстоят кризи. Видя се, че служебното правителство не може да ги управлява. Служебното правителство не е добре да прави и бюджет за следващата година, защото след това не е ясно нито как ще се харчат средствата, нито кой ще носи отговорност. Не е ясно и дали българските граждани искат служебно правителство назначено от президента да управлява страната“ добави в заключение Атанасова.

Споделете тази публикация с вашите приятели!

Какво мислиш?

Публикувано от 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg е част от медийна група новинарски сайтове. Медията съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Част от медията са:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den) |

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini ) |

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com ) |

Новини от България и света

1920x1080

Карадайъ не признава правото на Кирил Петков да се откаже доброволно от канадското си гражданство

991 ratio kiril petkov

Кирил Петков с благодарности към президента