in

Димитър Иванов: Защо не се търси отговорност на Борисов по закона за администрацията

Защо не се търси отговорност на бойко борисов по Закона за администрацията и предполагам още куп други. На него за нищо не му се търси отговорност, но той държи сметка на най – ефективния и качествен сред министрите и министър – председателите от 31 г. до сега – Кирил Петков.

Хората от ГЕРБ да спрат с интригите, защото техния лидер според по – горе цитирания закон – чл.14, ал. 4 не е имал право да бъде министър – председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Поради тази причина е нямал право да бъде и кмет и да придобие високия военен чин – генерал.

Не мога да разбера и защо всички партии, които са сега в парламента и правителството, не вземат отношение по този въпрос, за да се спре веднъж за винаги злобата, която бълва Борисов.

What do you think?

33 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

2021 08 17 06.52.47 - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Борислав Сандов за Кирил Петков - той обича България, доказвал го е с казусите, които открито защитава

Борислав Сандов за Кирил Петков – той обича България, доказвал го е с казусите, които открито защитава

cd997242dfac270c208ac6a4bff376f7 6988157902464275444 big - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Парламентът заседава извънредно днес заради кадрите с полицейско насилие

Парламентът заседава извънредно днес заради кадрите с полицейско насилие