in

Елена Гунчева: Относно Лаура Кьовеши

Докато ние – българите, не осъзнаем, че нашето спасение е в собствените ни ръце, никой не може да ни помогне. Европейската прокуратура не се интересува как се ограбват българите, а как се ограбват европейските фондове! Наивниците смятат, че Лаура Кьовеши ще ги защити от мутрите. На практика тя дори няма подобни правомощия, а единствено да брани парите на европейските данъкоплатци.

Корупцията може да се пребори единствено с почтени и морални политици, които да бъдат избрани. Докато избираме крадци, ще ни управляват крадци! И докато не осъзнаем, че корупцията трябва да бъде изкоренена напълно, а не да се пънем и ние да сме в Солунската митница, промяна няма да има.

Непримиримост към всяка непочтеност – това е изходът. Защото след няколко дена Кьовеши ще си тръгне. А ние ще си останем оправени. Както искате го тълкувайте!

Елена Гунчева

What do you think?

25 Points
Upvote Downvote

Written by 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината.

Заповядайте прочетете полезна информация и тук:

1den.bg - Един ден бг ( 1ден / edin den)

topnovini.eu - Топ Новини  ( top novini )

mneniqta.com - Мненията ком ( mneniyata com )

Новини от България и света - Новините днес - ( novinite-dnes.bg )

Мрежата.ею - Новинарски уебсайтове

d9811f5cc8aa4c34ae6364b167760e3e - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Проф. Велислав Минеков: Ако бяхме в нормална държава, Кошлуков щеше да си подаде оставката

Проф. Велислав Минеков: Ако бяхме в нормална държава, Кошлуков щеше да си подаде оставката

640 420 iavor gechev bylgariia triabva da byde aktivna v dialoga za - 1den.BG | Новините днес, обективни и без цензура - Явор Гечев: Не са заделени пари за никакви извънредни мерки за производителите

Явор Гечев: Не са заделени пари за никакви извънредни мерки за производителите