Home » Мнения » Елена Гунчева: Относно Лаура Кьовеши

Елена Гунчева: Относно Лаура Кьовеши

Сподели новината

Докато ние – българите, не осъзнаем, че нашето спасение е в собствените ни ръце, никой не може да ни помогне. Европейската прокуратура не се интересува как се ограбват българите, а как се ограбват европейските фондове! Наивниците смятат, че Лаура Кьовеши ще ги защити от мутрите. На практика тя дори няма подобни правомощия, а единствено да брани парите на европейските данъкоплатци.

Корупцията може да се пребори единствено с почтени и морални политици, които да бъдат избрани. Докато избираме крадци, ще ни управляват крадци! И докато не осъзнаем, че корупцията трябва да бъде изкоренена напълно, а не да се пънем и ние да сме в Солунската митница, промяна няма да има.

Непримиримост към всяка непочтеност – това е изходът. Защото след няколко дена Кьовеши ще си тръгне. А ние ще си останем оправени. Както искате го тълкувайте!

Елена Гунчева

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената